Basiscursus EHBO
Basiscursus EHBO

Inhoud.
Als je een ehbo-diploma hebt gehaald volg je als lid van de vereniging de herhalingslessen om de kennis op peil te houden en uit te breiden. Op een leuke manier wordt de kennis naar boven gehaald en wordt er steeds iets nieuws geleerd. Met instructies, quizzen, filmpjes en praktijkoefeningen waarbij het lotus-slachtoffer een ongeval uitbeeldt wordt hieraan inhoud gegeven. Alle onderdelen van de ehbo komen jaarlijks of tweejaarlijks afhankelijk van de belangrijkheid weer aan bod. Hieronder valt ook de jaarlijkse herhalingsles reanimatie met aed-gebruik welke in een aparte les in kleine groep wordt gegeven.

Wanneer en waar.
De lessen lopen van september tot april, in totaal 7 lessen. Elke maand wordt er een les gegeven waarbij er 2 tot 3 mogelijkheden zijn om de les van die maand te volgen, op dinsdag en woensdag. De lessen worden gegeven op de lokatie Zuidhaven 9, 4761CR Zevenbergen.

Rooster.
Het rooster van deze lessen verschijnt op deze site voor aanvang van het seizoen. Klik hier voor het rooster van dit seizoen.